Home » contact » Betalen en Bezorgen

Betalen en Bezorgen

Home » Betalen en Bezorgen

BETALEN, Bezorgen en LEVERTIJDEN

 

 

BETAALMETHODE

 

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met onderstaande betaalmethode:

 

 

 

Vooraf overmaken.

Betalen via factuur.

 

 

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Maar hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

 

Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven

Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

 

 

 

VERZENDWIJZE Trendy-G-online verzendt standaard met PostNL. 

 

Brievenbuspakket - Als je een product besteld bij ons wordt deze standaard verzonden als 'brievenbuspakket'. Dit betekent dat PostNL jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je geen track en trace code. Houdt er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Trendy-G-online niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. 

 

 

 

Bestellingen binnen Nederland - De verzendkosten worden in het bestelproces automatisch berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling.

 

 

Bestellingen buiten Nederland - De verzendkosten voor een bestemming buiten Nederland kunnen afwijken en verschillen per locatie. Stuur ons hiervoor een berichtje, dan kunnen we je verder helpen.

 

 

 

LEVERTIJDEN

 

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De gemiddelde levertijd is 5 a 7 dagen en als de product in voorraad bij ons winkel is leveren we binnen 2 a 3 dagen of 24 uur maar we geven het aan bij elk product wat de levertijd is. Wij sturen een email als de bestelling is verzonden. Wanneer de bestelling op de post is gedaan vóór 17:00 uur is jullie bestelling de volgende dag in huis. *Geen bezorging op zondag en maandag*

 

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Trendy-G-online niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. Trendy-G-online behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten